De nieuwe AVG-wet (Algemene verordening gegevensbescherming) stelt verplicht dat ik alle bezoekers van deze website informeer over de omgang met persoonsgegevens. Je kunt hier lezen hoe ik gegevens verzamel, opsla en gebruik. Dit is de korte samenvatting: ik ga zorgvuldig en zo veilig mogelijk met jouw gegevens om.

Gegevensbescherming (wet AVG)

Als we alleen telefonisch contact hebben, bijvoorbeeld om een opdracht door te praten, sla ik niets digitaal op.

Bij mailcontact sla ik alle informatie zorgvuldig op en dat komt niet verder dan mijn eigen mailbox.

Als je informatie of een gesprek aanvraagt via het contactformulier, gebruik ik je e-mailadres, of telefoonnummer om contact met je op te nemen. De persoonlijke toelichting die je er eventueel bij vermeldt, komt niet verder dan mijn mailbox.

Je adresgegevens worden wel gedeeld met derden als dat wettelijk verplicht is, zoals de bank vanwege de verwerking van betalingen en de belastingadviseur vanwege inzage in facturen.

Waarom worden je gegevens opgevraagd?

Een aantal van jouw gegevens heb ik nodig om contact met je op te nemen en om de dienstverlening te kunnen uitvoeren. Ik bewaar je naam en andere noodzakelijke gegevens om contact te onderhouden en je te informeren over zaken die voor onze samenwerking relevant zijn.

Worden je gegevens met derden gedeeld?

Ja, je gegevens worden gedeeld met derden als dat noodzakelijk is vanwege een wettelijke verplichting of een gerechtvaardigd belang (zoals redelijke bedrijfsvoering). Dit zijn de partijen waar ik jouw gegevens mee deel:

– de bank, vanwege de verwerking van betalingen,
– belastingadviseur, vanwege inzage in facturen met adresgegevens,
– websitehoster one.com, voor de opslag van gegevens uit contactformulieren,
– Google Analytics, voor de analyse van bezoekgegevens website.

Je gegevens worden niet verkocht. Ze worden ook niet gebruikt om uitgebreide bezoekersprofielen samen te stellen.

Wat gebeurt er terwijl je surft?

Ik plaats zelf geen cookies op de website TrudiWillenborg.nl, maar je surfgedrag wordt wel geregistreerd. Via Google Analytics worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres. Er staan ook links naar sociale netwerken op mijn website, zoals Facebook, LinkedIn, Instagram, etc. Deze bedrijven kunnen jouw surfgedrag volgen.

Via de instellingen van je internetbrowser kun je je afmelden voor cookies (niet meer opslaan), alle eerder opgeslagen informatie verwijderen en een melding laten geven bij verzending van een cookie. Let er wel even op dat sommige websites minder goed kunnen functioneren als je alle cookies uitschakelt.

Het verzamelen van bezoekcijfers gebeurt op een privacy-vriendelijke manier; het unieke klantgedeelte van het IP-adres heb ik geanonimiseerd en ‘gegevens delen’ is uitgezet.

Zoveel mogelijk veiligheid

Zoals je hebt kunnen zien maakt de website gebruik van een betrouwbaar SSL-certificaat. Een SSL-verbinding kun je herkennen aan het slotje en het woord ‘veilig’ voor het internetadres.

Hoe lang blijven je gegevens bewaard?

Ik bewaar je persoonlijke gegevens niet langer dan logisch of nodig is. Anders gezegd: zolang er sprake is van een ‘klant-/opdrachtgever’-relatie sla ik je gegevens op. Uiteraard moet ik me ook houden aan de wettelijke en fiscale kaders, zoals de verplichting van de Belastingdienst om facturen zeven jaar te bewaren.

Wil je je gegevens laten verwijderen?

Je mag er op vertrouwen dat ik niets van jouw persoonlijke gegevens -zonder jouw toestemming- deel met anderen, tenzij er een administratieve of wettelijke verplichting voor geldt. Je gegevens worden niet langer bewaard dan logisch of nodig is voor het werk dat ik voor je doe. De bezoekcijfers van TrudiWillenborg.nl worden geanonimiseerd bijgehouden door Google Analytics. Je kunt me altijd vragen om jouw gegevens in te zien, te corrigeren, of te verwijderen.

Neem contact op en ik maak het voor je in orde, uiterlijk binnen twee werkdagen (tijdens mijn vakanties kan het iets langer duren). Mocht je er aanleiding toe zien, dan kun je bezwaar maken tegen de verwerking van je persoonsgegevens en/of een klacht indienen bij de Nederlandse Autoriteit Persoonsgegevens.

Hartelijke groet,

Trudi Willenborg
Coninckstraat 24
3811 WJ AMERSFOORT

+31 6 52 46 08 18‬

mail@trudiwillenborg.nl